Groentekraam

Na wat zoeken in 2016 om het veldwerk en de verkoop te combineren krijgen de verkoopmogelijkheden naar 2017 toe vorm.

We krijgen een mooie kans om in stadsbrouwerij De Koninck de reeds aanwezige ambachtelijke slager, kaasaffineur, bakker en chocolatier aan te vullen met onze groenten.
Maar niet met een extra winkel.

De ambachtelijke boer moet deze groenten natuurlijk in de eerste plaats telen en kan maar een beperkte tijd in de week vrij maken om ze in de stad te komen verkopen. Vandaar dat we twee namiddagen uitgekozen hebben om met onze groenten naar de brouwerij te komen :

DINSDAG en DONDERDAG!

Op deze dagen zal je in de namiddag op de binnenplaats van de brouwerij je bestelde groentepakket kunnen afhalen of een los pakket kopen.
Wij zullen aanwezig zijn om uitleg te geven bij de groenten van de week en een kookdemo en proevertjes voorzien. We hebben de keuze gemaakt om enkel met groentepakketten te werken en de losse verkoop los te laten maar we willen onze klanten hier wel graag in begeleiden.

Deze regeling zal ingaan vanaf januari 2017, exacte uren geven we hier binnenkort.

Een groentekraam met losse groenten zoals we in 2016 hadden zullen we enkel nog doen op lokale markt Marta en enkele losse evenementen, vooral in de zomermaanden. Info hierover volgt.

Advertisements

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: