Nieuwsbrief week 35

BELANGRIJKE NIEUWTJES!

Excuses voor het niet, of niet volledig, verschijnen van onze nieuwsbrieven de voorbije weken. Verhuis naar onze nieuwe boerderij en ziekte en zwangerschap van de boerin hebben wat gaten in de organisatie geslagen. Hopelijk krijgen we alles de komende weken weer deftig op de rails.

De verhuis van ons huishouden weg van het veld waar we nu nog telen brengt een boel extra organisatie met zich mee, net als het feit dat we nu wat verder van ‘t stad zitten en onze transporten zo goed mogelijk willen bundelen zorgen voor een paar kleine wijzigingen in de leverdagen en afhaalpunten :
Leveringen op dinsdag blijven doorgaan zoals altijd. Graag de bestellingen doorgeven tegen zondagavond zodat we maandag op het beste moment (afhankelijk van de warmte) kunnen oogsten voor een goede kwaliteit.
Tweede leverdag wordt vrijdag, leveringen op donderdag vallen weg. Graag de bestellingen doorgeven tegen woensdagavond zodat we donderdag op het beste moment (afhankelijk van de warmte) kunnen oogsten voor een goede kwaliteit.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: